top of page

Tjänster

 Hitta rätt sätt att uttrycka dig. 

Nå perfektion.

Att sälja produkter och tjänster är som att sälja en dröm.

--- Hur känns det att dricka kokkaffe i en kåta vid elden? ---

--- Hur känns det att stå mitt i mörkret och titta på norrsken? ---

Tillsammans kan vi skapa den drömmen och dela den med andra.

Visa upp ett smakprov på ditt erbjudande.

Väck lusten av att uppleva mer.

DSC00323_4.jpg

grafisk formgivning

Hitta din unika stil.
Hitta ditt egna, visuella språk.

Jag hjälper dig framåt i att kunna ge utryck för din verksamhet genom det grafiska och visuella. Det låter kliché men en bild säger mer än tusen ord.

Jag levererar inga färdiga produkter från lagret men jobbar alltid genom en engagerande process. Med mig får ni inte enbart en grafisk produkt men jag är med som konsult under hela tankeprocessen från första idén till det färdiga materialet. Vi hjälps åt för att hitta rätt utan att behöva ta steg tillbaka i processen!

Reklamfilm

Väck känslor.
Skapa en dröm.

Jag hjälper med framtagande av filmmaterial som återger det som kunden kommer uppleva vid användning av produkten, tjänsten eller upplevelsen. Jag skapar kortare filmer med mål att visa stämning, känslor, upplevelse och nå ut med ett meddelande.

Filmen producerar jag själv och den tas fram genom en engagerande process där jag först tar mig tid att lära känna ”subjektet” genom att besöka er verksamhet, testa produkter eller vara med på en upplevelse hos er. Först efter att ha känt av stämningen börjar den riktiga inspelningen av filmen som vi planerar tillsammans med mycket hänsyn till era behov där jag finns med som konsult för att få ut det bästa i slutprodukten.

3.jpg

Drönartjänster

Få ett annat perspektiv

Sprid vingarna på ditt företag och lyft din verksamhet till nya höjder. Genom att ta ett annorlunda perspektiv i bilden och filmen kommer du kunna ge dina mottagare ett fräscht, spännande intryck av din verksamhet som lockar till användning och besök.

Du kanske vill ha en unik bild på en minnesvärd plats, arbetsplats eller huset där du bor? 

DSC06300a.jpg

Fotograferings-tjänster

Fånga ögonblicket

Att fånga det som snart kommer försvinna. Ett moment. En stund. Ett leende. Ett ljus. Den kortlivade känslan som ju är värd allting! Marknadsför din produkt, din tjänst, din upplevelse genom våra stämningsfulla bilder som kommer väcka drömmar hos dina kunder och följare.

innehållskapande

Var up-to-date

Nuförtiden är det extremt viktigt att att ha en närvaro på sociala medier och skapa ett fint, stabilt flöde, där du regelbundet delar med dig av vyer från din dagliga verksamhet eller vardag. Det är där du fångar upp intresse från dina potentiella kunder som kan följa dig från andra sidan världen. Det är verkligen en utmaning att behärska det vardagliga samt hinna med det digitala livet. Låt mig hjälpa dig!

 

Som kreativ innehållsskapare hjälper jag gärna dig med ditt innehåll för sociala medier. Tillsammans skapar vi en plan för dina digitala inlägg och lägger upp ett schema för ett stadigt flöde med rik innehåll samtidigt som vi håller ögonen öppna för de spontana, vackra stunder från det vardagliga. 

OSD_logo_circle.png
bottom of page